Продавець "Корс" розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
5555 відгуків
Складно, але працюємо. Телефонуйте, пишіть, замовляйте!
"КОРС" - ЗАВОД ПО ПРОИЗВОДСТВУ ДИСТИЛЛЯЦИОННОГО ОБОРУДОВАНИЯ.
+380 (73) 990-07-00
+380 (96) 990-07-00
+380 (66) 990-07-00
Набір спецій для джина в стилі "hendrick's"
влево
  • Набір спецій для джина в стилі "hendrick's", фото 2
вправо

Набір спецій для джина в стилі "hendrick's"

  • В наявності
  • Код: 09212

382 ₴

+380 (73) 990-07-00
Viber & Telegram
  • +380 (96) 990-07-00
    Інтернет магазин
  • +380 (66) 990-07-00
    Інтернет магазин
  • +380 (67) 574-01-89
    Фірмовий магазин Київ
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики

Набір спецій для джина в стилі "hendrick's" до 20-ти літрів

Виробник - Україна

Опис:

Набір спецій, трав розроблений за унікальним рецептом, для приготування до 20 літрів джина з домашнього дистиляту. Вага 250 грам, у складі ялівець, коріандр, корінь дягелю, касія (кориця), лакриця (солодка), перець кубеба, цедра апельсина, цедра лимона, кардамон, корінь ірису (фіалковий корінь), лаванда, троянда, лавровий лист, кмин.

Рецепт джина:

Набір спецій для джина в стилі Hendrick's. Набір розрахований на отримання 15-20 літрів джина методом парової інфузії або 5-8 літрів джина методом мацерації (настоювання) в залежності від бажаної інтенсивності ароматів.

В ароматі скромний ялівець, вологий темний тайговий ліс, лаванда, троянда та земляний корінь. У смаку переважають спеції, відводять нас до відтінкам касії і невеликої кількості кардамону. Післясмак завершується квітково-земляним відтінком спецій з буквальним відтінком кмину і полум'яної апельсинової цедри. Післясмак довгий і помірно тепле.

Приготування джина методом настоювання (мацерації)

На все Вам знадобиться:

  • 7-8 літрів дистиляту фортецею 45-50%;
  • набір спецій для джина.

Для початку готуємо настойку. Всі інгредієнти закидаємо в ємність, заливаємо 7-8 л дистиляту фортецею 45-50% і наполягаємо близько 10 – 14 днів в темному теплому місці. Струшуємо кожен день.

Після відстоювання рідину фільтрується і розлучається чистою холодною водою до 30-35 градусів.

Настоянка розведена заливається в дистиляційний куб, нагрівальний прилад виставляється на середню температуру. Якщо ви використовували розбавлений дистилят – достатньо відібрати перші 50 грам голів.

Відбір «серця» закінчується на 45% в струмені. Тут важливо не пропустити момент – через хвостів, навіть мінімальних, домашній джин каламутніє.

Вимірюємо фортеця отриманого продукту, розводимо його до 45 градусів. Пам'ятайте, ялівцева настоянка міцніше по-ки, розведення нижче, ніж до 42 градусів начисто знищить цитрусові нотки.

Готовий напій має відпочити тиждень. Пийте на здоров'я, пийте в міру.

Приготування джина методом парової інфузії за допомогою джин-кошики:

    На все Вам знадобиться:

  • 20 літрів розведеного дистиляту з міцністю 30%;
  • набір спецій для джина;
  • джин-кошик.

Приготування:

1. Спеції подрібнюємо в ступці (або на блендері). Досить порушити цілісність ягід ялівцю. Не варто надмірно подрібнювати спеції.

2. Засипаємо ретельно перемішані спеції в джин-кошик.

3. Заповнюємо дистиляційний дистилятом, попередньо розведеним до фортеці 30%.

4.    Начинаем перегонку при небольшой температуре, чтобы наши специи прогревались постепенно и равномерно.

5.    В процессе дистиляції следите за уровнем флегмы в джин-корзине. Не допускайте перелива флегмы обратно в куб. Сливайте содержимое джин-корзины в емкость для отходов используя дренажный кран внизу. Данную процедуру возможно понадобится повторить несколько раз в течение всей дистиляції.

6.    Первые 20-50 мл. полученного дистиллята стоит собрать в отдельную емкость и отставить в сторону. Это самые горькие эфирные масла можжевельника.

7. Основна фракція відбирається до тих пір, поки градус в струмені не знизиться до 50%.

8. Надлишок хвостів буде призводити до помутніння джина при розведенні.

9. Розбавляємо наш джин до 42-45 градусів.

10. Готовий напій має відпочити тиждень.

Все, Ваш джин готовий, можете насолоджуватися дивовижним ароматом і смаком смачного домашнього джина.

Основні атрибути
Країна виробникУкраїна
Користувацькі характеристики
Тип спеційНабір спецій, трав, прянощів, квітів, ягід
УпаковкаПакет з крафт-паперу
СкладЯлівець, коріандр, корінь дягелю, касія (кориця), лакриця (солодка), перець кубеба, цедра апельсина, цедра лимона, кардамон, корінь ірису (фіалковий корінь), лаванда, троянда, лавровий лист, кмин.
Основні
Вага (грам)250
Інформація для замовлення
  • Ціна: 382 ₴
Набір спецій для джина в стилі "hendrick's"Набір спецій для джина в стилі "hendrick's"
В наявності
382 ₴
+380 (73) 990-07-00
Viber & Telegram
  • +380 (96) 990-07-00
    Інтернет магазин
  • +380 (66) 990-07-00
    Інтернет магазин
  • +380 (67) 574-01-89
    Фірмовий магазин Київ

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner