155 ₴
Дубові чіпси французького дуба EVOAK (прожарювання Спеції 100г)
Виробник - Іспанія
Опис:
Дубові чіпси можуть бути використані для досягнення різних цілей у виробництві вина і міцних напоїв. Традиційно, чіпси використовують для коригування ароматичної або смакової структури, а також регулювання кольору. Ще одна причина для їх використання - створити концентрований екстракт для подальшого змішування.
Ми рекомендуємо витримувати продукт у контакті з чіпсами щонайменше 2 місяці для доопрацювання продукту і щонайбільше 6 місяців у період витримки. Якщо період витримки менше 6 місяців, необхідно збільшити дозування.
Чіпси однаково добре справляються як з короткостроковим бродінням, так і з довгостроковим. Ми рекомендуємо витримувати продукт у контакті з чіпсами щонайменше 2 місяці для доопрацювання продукту і щонайбільше 6 місяців у період витримки. Якщо період витримки менше 6 місяців, необхідно збільшити дозування пропорційно скороченню періоду.
Ця лінійка чіпсів має унікальний аромат, не схожий на всі інші. Інтенсифікує сприйняття фруктового профілю нотами гвоздики та мускатного горіха, додаючи глибокий профіль спецій.
Дозування для вина:
Бродіння:
Витримка:
Дозування для спиртів:
Витримка:
Дозування для дистилятів:
Витримка
Попри різні ступені обсмажування дубових чіпсів, практично всі мають однакові показники щодо витримки.
Ми наводимо середньо статистичні дані витримки. Процес залежить від різних факторів. Але перш за все це крафт, і тут все залежить від індивідуальності. Експериментуйте та створюйте свої унікальні крафтові напої.