149 ₴
Фруктові дріжджі Alcotec Turbo Yeast Fruit
Виробник — Великобританія
Опис:
Спеціальний штам дріжджів для фруктових заквасок Fruit Turbo Yeast, були розроблені як професійні дріжджи для дистиляції і призначені для приготування дистилят із фруктової та плодово-ягідної сировини. За допомогою цих дріжджів вийде дистилят із чудовими органолептичними властивостями, смаком і запахом вихідної сировини. Дріжджі Fruit Turbo вирізняються швидким і чистим процесом бродіння, мінімальним утворенням сухих олій, низьким утворенням піни, високою толерантністю до дистиляту (до 18%). Крім цього, під час ферментації ці дріжджі виробляють чималу кількість фруктових ефірів, які надалі розкриються у вашому майбутньому напої, покращать смак і аромат. Fruit містять усі макро- та мікроорганізми, щоб отримати продукт із фруктів і ягід ідеальної якості.
Цей штам використовується не тільки під час збивання будь-яких фруктів і ягід, але й стандартної цукрової розчинки. Водночас напої з цукрової сировини, під час використання фруктових дріжджів, матимуть найкращий аромат і смакові якості.
Цей штам також стійкий до складних умов ферментації, має високу стійкість до CO2, виробляє низький об'єм летких кислот і має низький утворення піни. До складу суміші входять спеціальний штам дріжджів верхового бродіння, вітаміни, мінеральні речовини, а також ферменти, що розщеплюють пектин у плодах. Ферменти збільшують відділення соку, фрукти краще віддають свій аромат, а готова закваска стає прозорішою й набуває яскравого кольору.
Процес ферментації протікає швидко — упродовж 4-6 днів. Для досягнення найкращих результатів підтримуйте постійну температуру.
Турбо дріжджі Fruit здатні перебродити до 25-30 літрів ягідного або фруктового сусла. Кінцеве утримання градуса, безпосередньо залежить від використовуваної сировини, кількості глюкози, температурного режиму, але максимальне значення 18 градусів міцності.
Склад:
Дріжджі, поживні речовини, вітаміни, пектоензими.
Інструкція із застосування:
Налийте в ферментер до 25 літрів фруктового затору або соку з температурою 25-30 °C. Дріжджі не вимагають попередньої регідрації, тому просто всипте вміст пакетика в сусло та ретельно перемішайте. Залиште бродити за температури від 20 до 28 °C на 4-6 днів. Ідеальна температура бродіння — 25 °C. Максимально допустима 35 °C.
Характеристики: